Min bok I ljus och mörker

ygneviken gotland
Efter många års slit kommer min bok äntligen att ges ut via ett bokförlag. Trots motgångar i form av sjukdom, en familj med allt vad det innebär och heltidsjobb har jag lyckats skriva …
Ja, det är inte lätt att skriva en bok. Man behöver vara envis!
Idag har jag fotograferats inför en helsida i svenskbokhandels sommarkatalog. Ett debutantporträtt.  Jag har skrivit på en presentation av mig själv till det. Har bett min storasyster att kolla över det för att få feedback. Blev såå nervös när jag fick mailet av mitt bokförlag Siljans måsar. Allt ska vara klart innan måndag. Ni vet den där känslan när man letar efter sin telefon samtidigt som man pratar i den, just så!
ygneviken gotland

En kommentar till “Min bok I ljus och mörker”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.